Gör shish kebab hemma...

Recept

125 g Lammfärs
125 g Nötfärs
1 Lök
1 Tomat
Salt
Smagh (kebabkrydda)


Riv löken och tomaten, blanda i det tillsammans med alla färs i en skål. Tillsätt salt. Lägg det i en form och sätt på ugnen i 250 grader. Låt det stå tills den e klar. (tar ca 30-40 min) Serveras med libanesisk bröd eller liknande och grönsaker!

Kommentarer
Postat av: Karin

SMASK..vart hittar man smagh?

2009-02-09 @ 22:12:06
URL: http://lightelegance.blogg.se/
Postat av: Shano

På willys tex, dock mycke osäker om det finns i ica butiker, men som sagt willys o andra utlänska livsmedelsbutiker.

2009-02-09 @ 23:40:07
URL: http://shanoo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0