Gör shish kebab hemma...
Recept
125 g Lammfärs
125 g Nötfärs
1 Lök
1 Tomat
Salt
Smagh (kebabkrydda)
Riv löken och tomaten, blanda i det tillsammans med alla färs i en skål. Tillsätt salt. Lägg det i en form och sätt på ugnen i 250 grader. Låt det stå tills den e klar. (tar ca 30-40 min) Serveras med libanesisk bröd eller liknande och grönsaker!
125 g Lammfärs
125 g Nötfärs
1 Lök
1 Tomat
Salt
Smagh (kebabkrydda)
Riv löken och tomaten, blanda i det tillsammans med alla färs i en skål. Tillsätt salt. Lägg det i en form och sätt på ugnen i 250 grader. Låt det stå tills den e klar. (tar ca 30-40 min) Serveras med libanesisk bröd eller liknande och grönsaker!
Kommentarer
Postat av: Karin
SMASK..vart hittar man smagh?
Postat av: Shano
På willys tex, dock mycke osäker om det finns i ica butiker, men som sagt willys o andra utlänska livsmedelsbutiker.
Trackback