Köttbitar med bulgur och hemlagad brunsås
Koka köttet i 30 min, salta! Sedan steker du den i matfett och kryddar med det du vill krydda med.
häll i lite matfett och hackad lök samt lite salt i en gryta! låt det fräsa lite. häll i dubbelt så mycket vatten än bulguren. låt det koka innan du häller i bulguren. När vätskan är på väg mot sitt slut lägger du på locket och sänker värmen.
Gör en redning (1dl mjölk+1 msk mjöl= redning!!). Häll i matlagningsgrädde och soya, salta och peppra. låt det koka lite och häller i redningen sist!. Rör om och smaka av!!
häll i lite matfett och hackad lök samt lite salt i en gryta! låt det fräsa lite. häll i dubbelt så mycket vatten än bulguren. låt det koka innan du häller i bulguren. När vätskan är på väg mot sitt slut lägger du på locket och sänker värmen.
Gör en redning (1dl mjölk+1 msk mjöl= redning!!). Häll i matlagningsgrädde och soya, salta och peppra. låt det koka lite och häller i redningen sist!. Rör om och smaka av!!
Kommentarer
Trackback