Köttfärslimpa fylld med champinjoner och valnötter
Recept
800g nötfärs eller blandfärs
2 skivor formfranska
1 st riven gullök
1 ägg
1 dl mjölk
hackade champinjoner
valnötter
spiskummin
salt
peppar
Blanda färsen med den rivna löken, mjölk, ägg och smula ner formfranskan. Krydda med spiskummin salt och peppar. Arbeta med färsen och lägg den i en form och platta till det. Lägg nötterna och champinjonen på färsen och slå ihop den till en limpa. In i ugnen i ca 40 min på 200 grader. Serveras med potatis och en god sallad :)
800g nötfärs eller blandfärs
2 skivor formfranska
1 st riven gullök
1 ägg
1 dl mjölk
hackade champinjoner
valnötter
spiskummin
salt
peppar
Blanda färsen med den rivna löken, mjölk, ägg och smula ner formfranskan. Krydda med spiskummin salt och peppar. Arbeta med färsen och lägg den i en form och platta till det. Lägg nötterna och champinjonen på färsen och slå ihop den till en limpa. In i ugnen i ca 40 min på 200 grader. Serveras med potatis och en god sallad :)
Kommentarer
Postat av: A
Det ser jätte gott ut! Ska vi ta och höras?
Trackback