Köttfärslimpa fylld med champinjoner och valnötter

Recept

800g nötfärs eller blandfärs
2 skivor formfranska
1 st riven gullök
1 ägg
1 dl mjölk
hackade champinjoner
valnötter
spiskummin
salt
peppar

Blanda färsen med den rivna löken, mjölk, ägg och smula ner formfranskan. Krydda med spiskummin salt och peppar. Arbeta med färsen och lägg den i en form och platta till det. Lägg nötterna och champinjonen på färsen och slå ihop den till en limpa. In i ugnen i ca 40 min på 200 grader. Serveras med potatis och en god sallad :)


Kommentarer
Postat av: A

Det ser jätte gott ut! Ska vi ta och höras?

2010-07-18 @ 09:45:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0