20 ååååår!!!

Året var 1989 den 5 oktober...

HAha, Imorn blir lilla jag vuxen, firade med lite tårta och fick presenter idag då jag inte är hemma förrän 22:00 tiden. Går i skolan mellan 8:00- 16:00 och åka och jobba i göteborg mellan 17:00-21:00 ... tar en timme och åka hem också då man är grymt trött!!! Men jag hoppas dagen flyter på ändå :)




Fick en otrolig bra present som jag blev mycket nöjd med!


Grilla restaurang personal/ägare

Godmorgon alla!

Jag har haft "ledigt" i två dagar från skolan nu. Vi har fått egen arbete så då behövde vi inte åka ner till skolan. Då passar jag så klart på att ta sovmorgon :) Varit trött som sjutton dessa sista dagar. Är inte riktigt van vid att gå upp 6.00 på morran 5 dagar i sträck, men det tar sin tid! I skolan har vi börjat med att läsa Livsmedelshygien, därför har man suttit och läst/svarat på massa frågor.

Vi har blivit uppdelade i små grupper, då vi ska ner till olika restauranger i Borås och grilla de. De ska svara på cirkus 10 frågor och alla är ju inte roliga och svara på kan jag säga. Någon gång efter lunch ska jag möta upp Lollo och Tanya i stan då vi ska börja med Cafe Viskan och se vad de har för roliga svar :)


RSS 2.0