30 december

Ja, här sitter jag ensam i min lägenhet i Uddevalla igen... Kom precis med tåget från Borås. Men om en timme ska jag åka mer tåg, tillbaka till mina föräldrar i Borås. Då undrar ni säkert varför jag fördriver min tid å att åka tåg... Tycker kankse det är kul och jag älskar åka tåg...Nej, för så är det inte! Glömde nämligen mina ppiller för det kommande dagarna.

Tror jag ska ta en tupplur för jag är jäääättetrööött! Sov så gott på tåget innan nån kom och väckte mig när vi närma oss uddevalla!
 

Natti natti!

pinocchio staden, borås!

Då var jag i Borås igen... Känns alltid lika skönt och komma dit där jag hör hemma! Man känner en sån trygghet på något sätt och det är nog många som håller med mig. Just nu är jag hemma hos min underbara familj och myser framför soffan, ätit god mat också =) (Tacos som min lillsyrran gjorde)! 

Innan jag åkte hit lämnade jag tias i min lägenhet och sa hejdå! Han skulle till Oslo idag igen. Kom lite tårar från ögonen men det är inte mycket att göra. Hoppas vi syns igen snart... väldigt snart =) Vill iallafall tacka för de underbara dagarna vi vart tillsammans under jul! 

Imorn kommer min favorit kusin till BOrås, o fyyy va vi ska ha kul som vi alltid haft! Vi ska hitta på massa bus, kankse åka till badhuset imorn?! 

jul '08





28 December

Pannkakor till frukost!




Vad blev det för mat?!


Kycklinglår m. rotfrukter i ugn, rödris och svampsås!! MUMS!

27 December

GRATTIS MIN ÄLSKADE MONA SOM FYLLER 18 ÅR!


... det blev en mycket god köttfärsås o spagetti i går




...i varje fall var jag o matias o hans syskon hos hans Far och var njudna på middag. Vi åt mycket god fäskfile o potatisgratäng me rövinsås

Hemma med favo killen!

Nu är jag i min lägenhet med matias... Både jag o han är skit trötta o ska bara ta det lungt idag. Ska snart väcka honom så vi kan gå en promix till affärn o handla lite för middagen!

Ska bli Spagetti o Köttfärsås 'a la oss ;)

25 December

GOD JUL PÅ ER ALLA!

Får tacka Familjen Stårbeck/Lindskog för en underbar jul!


23 December

Har mycket jag måste ha gjort idag, Har precis ätit lite mat och gjort min hemlagade vax! Hur effektivt som helst. Bara blanda ett glas socker o halva glaset vatten o en nypa citronsyra... sen kokar man ihop det o sedan lägga det i någon skål så den svallnar. Nu väntar jag på att den ska svalna så jag kan använda den :)

Måste hitta presentpapper för mina julklappar också... inte riktigt klappat o klart för min del!


22 December

Tjoho!
Nu är jag här igen... inte bloggat på flera dagar men det beror på att jag inte haft tid. Varit hos familjen i Borås och haft fullt upp helt enkelt!
Varit hur mysigt som helst faktiskt.!

Kommer med bilder senare...

17 december

Hatar leta efter julklappar när jag inte vet vem som får de! Jag ska nämligen köpa något som kostar 100 svenska kronor och som ska passa alla... Nån som har tips till mig, vore tacksam! Ska försöka åka till torp senare och hitta nått!

Kanske man får syn på Idolvinnaren Kevin o Alice o Robin B som ska vara där nångång ikväll!
Men det kommer vara massa folk. Kankse ser de när jag går förbi som jag gjorde med Shirley Clamp! Ha!


Vad blev det för mat?


Kunde inte bestäma mig om jag ville äta ikväll...
... därför hittade jag på nått enkelt!!


Kyckling/Squash/Lök/ turkisk yogurt-Macka!
Jättegott blev det!

16 December

Längtar till Jul o Nyår o allt va det innebär!


Helg i Borås!

Barnvakt, Kattvakt o massa annat!





På bilderna ser ni stan, Jag o katten sigge o skitungen Melvin =)
Sen så har jag möblerat om hemma hos min mor o far i dras vardagsrum =)

14 december

Tjaa!! Är fortfarande i Borås o ska hem senare ikväll tänkte jag! Jätteskönt och bara ta det lugnt med familjen =)
Idag har jag stor städat hos mina föräldrar och inrede lite i deras vardagsrum...=) Blev mkt nöjd för det var så mycket saker som inte skulle vara där! Visar lite bilder senare när jag e hemma i uddevalla...





12 December!

Sitter i skolan och har håltimme.. första lektionen har inte börjat för min del och det är inte en kotte som säger till!! Gud jag hatar min klass och jag menar det! Skönt det ska bli och ta studenten i sommar! Slipper jag de!

Idag ska jag till Borås och häla på min familj och mina vänner...=)

Vad blir det för Mat?

Stekt potatis,sqash, paprika m. tonfisk o Cream Frääch!




Funkar med Kyckling också... 


11 december

Idag har jag varit duktigt och letat praktikplats!
Var: Gallerix, Uddevalla
När: v.8 eller 9!





9 december

Ojj, jag har inte bloggat nått idag kom jag på... Men det är för att jag har haft fullt upp med skolan och skolarbeten. Har jobbat mycket med min Projektarbete Och snart ska jag kolla igenom FIKA-boken (Finansiering o Kalkylering) samt Religionen... Har prov i de i nästa vecka!


vad blev det för mat?

En av mina favoriter...


Lax med potatis och Äggsås! Yeah!


Eid Mubarak!

Ja.. hur fan ska jag förklara detta nu då... Idag firar alla muslimer för det är en speciell dag... och det kan man nog jämföra med Julen för Kristendomen! Hur som helst så har jag fått många samtal av folk och jag har själv ringt runt lite för att för att säga Eid Mubarak (God Jul, liknande) eller på mitt språk cejnet pirozbet! Har ringt min far o mor. Sen bad jag de att få ett par nummer till Kurdistan för jag ville höra av mig till. Jag fick tag på min moster, kusin, farmor och farfar.. sen var pengarna slut på mitt telefonkort! Fyy va jag saknar de! det är ju liksom inte varje dag man pratar eller träffar de. Tror att ja ska resa dit efter jag tagit studenten i sommar =)


8 december

...men vi ses på jul!

Nu har min favorit kille åkt för att bosätta sig i Oslo och den killen betyder allt för mig.
Saknar honom redan <3

Ett år sedan...

Ett år i Uddevalla...





...men om 6 månader blir det nog miljöbyte!

home sweet home

Äntligen är jag hemma från torp. Skulle dit och se Shirley Clamp men jag såg henne i några sekunder när hon och Sanna Nielsen och Sonya Alden signerade deras julskiva. Men det blev lite fönster shopping och så passade jag på och hitta en julklapp också =)


vad tror ni årets julklapp blir?

7 December

Godmorgon godmorgon!

Idag är det ett år sen jag flyttade till Uddevalla... och idag ska  Matias ta alla sina grejer upp till Oslo. Det har jag och han hållt på med denna morgon. Nu är han iallafall på väg till Oslo för att lämna sina grejer men flyttar inte förrän imorn.

jag vet att jag kankse låter jätte töntig men jag ska iväg snart till torp och se Sanna, Shirley och Sonya sjunga. Jag älskar Shirley Clamps röst! Helt underbar att lyssna på... =) Måste skynda på!!

Hemlagade Hamburgare...


Gott var det iallafall =)

Tänkte söka till ett Matlagningsprogram som tv4 har (halv åtta med mig).
Vad tror ni om mina chanser=) ??

Jul i Hedekas!

Japp, Istället för och sitta hemma själv och kolla på Kalle Anka blir det Jul med familjen Stårbeck! =)
Och Tuvasnuva min favorit!


3 december


Idag är det hum...21 dagar kvar till julafton =)
Det är också en dag kvar tills Magnus Carlsson, som ska representera Borås i Körslaget, ska hitta sin Boråskör! Och jag vill ju mer än gärna vara med för jag älskar att sjunga i kör det har jag gjort i mina dagar. Tror jag var 7-8 år när jag var med i skolkören första gången. Tror jag var med på BT (Borås Tidning) en gång också när "Hela skolan sjunger"-dagen. lovar och skaffa fram kortet de har tagit i helgen. Ja vi hade en dag eller två om året där alla i skolan sjöng. Vi samlades i idrottshallen. Härliga tider det! Sen efter ett par år fick våran klass äran och vara skolans skolorkester=) Första året spelade jag trumpet och andra o tredje året trummor. Sen efter 6:an då vi skulle börja p åen ny skola o nya klasser fortsatte jag med trummor på kulturskolan, saknar det som fan. yeye, Ska bli spännande och se Körslaget det blir nog många och käna igen framför tv:n! Har ju inte bott i uddevalla så värst länge men man kankse känner igen de också för Idol-Erik eller SnyggErik kankse ha kallas också ska represetera Uddevalla. =)


tjoho!

Fortfarande jättetrött, men snart är det läggdags trotts att det inte är någon skola imorgon =)
Har inte gjort så mycket sen jag blogga sist... Ätit god mat som tias gjort idag (pasta o köttfärsås) och kollat på scrubs avsnitt...

2 december!

Hejhej!
Jag har haft en fruktansvärt natt. Inte kunnat sova något och jag vet vad den största problemet är!! Sängen! Vet inte om man kan kalla det för en säng längre snarare hängmatta! Hur som helst så har jag sovit på soffan sen jag kom hem från skolan... Funderar på och ta vägarna till torp sen och kolla på en ny madrass, bara kolla priset lite så jag vet hur mycket jag ska spendera på en ny säng, annars tänkte jag att jag väntar tills mellandagarna kommer då kankse det blir billigare.

Natti Natti

Känns som att jag inte gjort annat än och bloggat idag! Men det är väl bra?! Hoppas jag kan fortsätta med det så det inte så min blogg inte ser dött ut, måste lära mig lite grejer först.

För en stund sen kom jag på att jag missade första avsnittet av julkalendern =( bara vänta tills imorgon då tänker jag titta på den fram till julafton. =) Julen är myspys... jag gillar det! Förrutom att det inte blir jul med familjen i år. De ska bort o jag funderade på och jobba på julafton för att ha nått och göra. Men jobb finns det inte... ännu! Sen om jag nu inte får nått har tias familj sagt att jag är mer än välkommen och fira med de i Hedekas =) Gulligt av de! Men som sagt så får vi se har en vecka på mig och bestämma mig =)

Nu ska shano sova så hon vaknar någongång imorgon morgon! Vill vakna ganska tidigt för jag älskar och inte stressa på morgon! Haha Godnatt på er!

Mumsig men lite för salt!

Haha, tillbaka igen efter att jag lagat mat och ätit och kollat på 2 kankse 3 avsnitt av scrubs!=) Maten var mycket gott men när jag skulle göra currysåsen så råkade jag ta  lite för mycket salt men både jag och Matias åt upp allt!! =) Vi var väldigt hungriga för att vi inte hade ätit något sen frukost! Mätt  och belåten och lite trött... Tänker kolla på lite mer scruns...


Recept? skriv ditt email som kommentar så skickar jag det =)

/shano!

Middag!

Nu har jag varit på willys och handlat massa mat för och vara en student! =) Jag kunde inte bestämma mig vad vi skulle äta ikväll men till slut kom jag på kyckling í ugn med tomatpure o cream frääch som marinad och rött ris. Hoppas det blir gott, får se om nån timme.....

Ner till stan och köpa mig lite mat!

Nu har jag suttit vid datorn ett par timmar. Dags för mig och tänka på middagen för mig och Matias kankse om han vill ha, får smsa honom som vanligt och fråga om han vill ha nått så kan jag laga  till oss båda.. Undrar va det ska bli för nått gott idag. Får som sagt gå ner till willys och hadla lite!

Jag kan passa på och visa min fina juliga vardagsum, men kankse lite stökigt på bilden...


RSS 2.0