GLAD SOMMAR!

Som ni märker så har jag inte uppdaterat min blogg på länge, jag kommer förmodligen inte blogga i sommar då jag inte brukar vara hemma utan ute i solen :) Men kommer tillbaka snart hoppas jag. Ha nu en riktigt soligt och varmt sommar !

Ny och fräch look!

Sugen på nyare och frächare färger/design här på min blogg, någon som kan hjälpa till ;)
Karin kankse ? *hundvalpsögon*

För Shano har tagit studenteen!

...Fyfan va hon är bra!


Herregud, vad kul jag och många andra hade igår! Var ju helt sjukt. Uddevalla studenterna tog ju studenten... Vet inte riktigt hur jag ska beskriva känslan, helt sjukt. Åkte till skolan och var med min klass vid 9:00 och så hade vi fotografering och åt sista lunchen i skolan matsal. Vi tågade sedan till agnebergshallen där alla från de andra skolorna också va. lyssnade på kören och folk sjöng, dansade... Till och med rektorerna sjöng och dansade. (det va deras tal)
De sjöng "studens goodbye, studens farvel" antar att ni känner igen låten fast de har ju så klart gjort om låten :) Mycket bra framträdande. Erik Segerstedh som va en gammal elev från min skola önskade oss en underbar studentdag. Senare såg jag han när jag skrek i alla gator, ropade hans namn men han kollade inte ens. dumma!!!

Senare så kom vi ut och jag startade min mobiltelefon, då jag hade missat ett samtal (doltnummer). Tänkte att det va Manpower som ringt, men ja va inte säker. Har ju vart på intervju hos de tidigare. Strax därefter fick jag ett meddelande av mobilsvar. öpnnade den och det va MANPOWER! Fick jobbet som jag önsade till studentpresent! :) Hade ju skrivit på min önskelista på skämt att jag vill ha ett jobb till present, men där ser man inget är omöjligt! Efter all gap och skratt och allt, åkte vi till dalslandstugan där jag hade min studentskiva! FANTASTISKT KVÄLL DÄR INNE! Eller vad säger ni som va med???

Jag och tjejerna i klassen :)

Jag o Eddie :)

Tågade in till Agnebergshallen
 
BUFFE'N! <3

;)

Folket strömma in utanför skolgården :)

Några av mina anhöriga... älskar er!

<3


Dagen innan...

Idag är jag i göteborg, va i uddevalla för vi som tar studenten
skulle öva lite inför imorgon, så vi har koll på vad som händer :)

Hur som helst, jag har fått äran att laga mat till min o min morbrors familj idag.
Min familj är också på väg hit från Borås. Vi ska förbreda studentbuffen så vi inte
får mycket och göra imorgon! Blir super det här!

Jag lagar höns i ugn med ris och tomat och böngryta!
Mer om det kommer senare...

Sista provet är gjort...

Igår vaknade jag i min säng i borås, tidigt! Skyndade mig till Centralen för jag skulle åka till skolan (Uddevalla) och göra sista provet! Väl framme i Uddevalla passade jag på och plugga lite innan provet. träffade på Gallerix-Katarina (Goaste tjejen), fikade lite på Espresso house och tjöta en massa. Lunchade sedan med en annan tjej som heter likadant fast med ett C i början ;P Vi gick och satte oss på Rådhuscafet och det va proppfullt, som vanligt. GICk vidare till hasselbacken och sola o pluggade lite till. Gjorde provet vid 15:00 och klara mig :)

Efter provet va ja så sleten och ville soova! Men icke, gick hem till edds o Von och där hade alla samlats (fr skolan). Alla va verkligen taggade inför studenten, och de skulle ut o umgås i solen på gustavsberg, följde med en stund men var tvungen och åka hem till borås. Calle körde mig till centralen där jag missar Borås-tåget, får ta gbg-tåget som va 35 min försenad. Sedan vidare mot borås fr Gbg! Väl hemma är klockan 00:00 och Shano vill sova! Otrolig bra start på veckan vettja!

Blir ännu roligare på torsdag! ;)


Catarina o lilla wille

Marinerad kycklingfile m. klyftpotatis o vitlöksås va det jag åt :)


politiker som berätta om Eu-parlament valet!


madde o steffi :)

Spelade vollyboll va det sista jag gjorde på gustavsberg innan jag åkte hem

RSS 2.0