Smördegs piroger

RECEPT
1 pak smördeg

fyllning nr1;
250g köttfärs
2½ msk tomatpure
1 lök
2 msk sambal oelek
salt
peppar

fyllning nr2;
2 burkar tonfisk i olja
1 msk tomatpure
2 msk sambal oelek
salt
peppar

Lägg smördegen i rumstemperatur innan du börjar. Bryn köttfärsen med den hackade löken och krydda med salt o peppar. Blanda i puren och sambal oelek. När fyllningen är klar förbreder du en plåt och fyller i smördegen. Lägg smördegen med fyllning på plåten (bakplåtspapper behövs!). In i ugnen tills den blir gyllenbrun (ca 10-15 min) på 200 grader.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0