Vuxpokalen

Vuxpokalen 2010 är en mat tävling mellan 7 olika restaurangskolor i Sverige, i år skulle man laga en trerätters som är värdig kronprinsessans bröllop, samt duka upp.
Linda, Erik och Noshin var de som gick vidare till finalen i Norrköping, där de tyvärr inte kunde få med juryn enligt de så var det för moderna rätter... Det var eleverna från Norrköping som kom på första plats!
Vacker dukning som linda gjorde, om jag hörde rätt var denna dukning bäst...
Lindas förrätt, vestcoastroll med tvåfärgad sparrissallad dillgeleé och rödbetsair
Eriks varmrätt, pocherad kalv i flädercitrus med sötpotatisfylld blåkongo och honungsglaserad vårlök.
Noshins efterrätt, rabarber-vitchokladmousse med citronmelissecoulis och rabarbercoulis samt isomaltkorg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0