Avslutning på Militärpalatset
Fick en super trevligt avslutning igår med klassen och lärarna. Mat, vin och fin sällskap.
Avslutningsmenyn
Lufttorkad skinka med grillade medelhavsgrönsaker och tapenade på soltorkade tomater, samt rostade solrosfrön
till det drack vi rödvin, vid namn Monti Garbi Ripasso från Italien.
Pocherad smörfisk i savojkål med räkfärs, serveras med smörad vittvinsås och sikrom, samt potatis och morotsrondell. Bonterra Chardonnay hette vita vinet som passade utmärkt till rätten.
Blå mango och passionsfruktsorbet i geléknyten med hallonrosett och isomalt.
Muscato d´ Asti Viberti från Italien
Förrätten, Kock; Magnus Ahlqvist
Varmrätten, Kock; Pierre Rolk Öberg
Efterrätten, Kock; Marco Quadroni
Avslutningsmenyn
Lufttorkad skinka med grillade medelhavsgrönsaker och tapenade på soltorkade tomater, samt rostade solrosfrön
till det drack vi rödvin, vid namn Monti Garbi Ripasso från Italien.
Pocherad smörfisk i savojkål med räkfärs, serveras med smörad vittvinsås och sikrom, samt potatis och morotsrondell. Bonterra Chardonnay hette vita vinet som passade utmärkt till rätten.
Blå mango och passionsfruktsorbet i geléknyten med hallonrosett och isomalt.
Muscato d´ Asti Viberti från Italien
Förrätten, Kock; Magnus Ahlqvist
Varmrätten, Kock; Pierre Rolk Öberg
Efterrätten, Kock; Marco Quadroni
Kommentarer
Trackback