Avslutning på Militärpalatset

Fick en super trevligt avslutning igår med klassen och lärarna. Mat, vin och fin sällskap. 

Avslutningsmenyn

Lufttorkad skinka med grillade medelhavsgrönsaker och tapenade på soltorkade tomater, samt rostade solrosfrön
till det drack vi rödvin, vid namn Monti Garbi Ripasso från Italien.

Pocherad smörfisk i savojkål med räkfärs, serveras med smörad vittvinsås och sikrom, samt potatis och morotsrondell. Bonterra Chardonnay  hette vita vinet som passade utmärkt till rätten.

Blå mango och passionsfruktsorbet i geléknyten med hallonrosett och isomalt.
Muscato d´ Asti Viberti från Italien



Förrätten, Kock; Magnus Ahlqvist

Varmrätten, Kock; Pierre Rolk Öberg

Efterrätten, Kock; Marco Quadroni

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0