Lax i cream bonjor med tomatris

Recept
2 laxfileer
1 burk Cream Bonjor (gärna nått örtkryddat)

1 röd lök
salt
citronsaft
citron peppar

Tomatris
2 dl ris
1 msk tomatpure
4 dl vatten
en fjärdedel gul lök
lite raps olja
salt

Krydda laxen med salt citron vatten och peppar. Lägg den i ugnen i ca 15 min. Lägg sedan i rödlöken och Cream Bonjor. Låt den sitta i ca 15-20 min.
Häll i rapsolja i en gryta, hacka löken och tillsätt den i grytan tillsammans med salt och tomatpuré. När det fräst lite så tillsätt 4 dl vatten, låt det koka innan du lägger i riset! Ha det på hög värme tills vattnet nästan försvunnit och rör om riset med en slev. Sätt plattan på ettan och lägg på locket tills riset är klar.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0