Mandelbakad torskrygg med potatis och vittvinssås

Recept
Kokt potatis
Torskrygg
Mandel
Citron
Salt
Peppar
Vittvinsås
Gul lök
Dillkvist
Smör till stekning
Fiskfond
Vittvin
Grädde
Maizena
Lagerblad
Vitpeppar
Salt

1. Sätt ugnen på 225 grader
2. Lägg torsken i en form och krydda med salt och peppar
3. Blanda citronskal och mandel och strö över fisken, sätt formen i ugnen i ca 15 min

Vittvinssås
1. Hacka löken och fräs i lite smör tillsammans med dillkvisten.
2. Slå på vinet och låt det reducera, tillsätt fiskfond.
3. Slå på grädde och kryddor.
4. Gör en redning med maizena och vatten.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0